Author Topic: Vag Com - AGU not connecting - what setting??  (Read 1591 times)

Offline Ajay

  • Not said much yet
  • **
  • Posts: 20
  • Location: Wales
Vag Com - AGU not connecting - what setting??
« on: 14 May 2015, 16:58 »
I tried to Vag Com the car and it wouldnt respond - the ECU is 06A 906 018 R

Does anyone know what setting I should be using?

Al

Offline WadGTI

  • Here all the time
  • ****
  • Posts: 461
  • Location: Scotland
  • Golf GTI'er
Re: Vag Com - AGU not connecting - what setting??
« Reply #1 on: 15 May 2015, 13:52 »
Did you test all 4 ports via the vagcom settings?

I would check that you have the port set up correctly and the right driver installed on the pc.

Offline Ajay

  • Not said much yet
  • **
  • Posts: 20
  • Location: Wales
Re: Vag Com - AGU not connecting - what setting??
« Reply #2 on: 15 May 2015, 17:58 »
Didnt test all 4 as the software said interface not found on the other ports in the settings menu.. shall I just try and set it and see what happens?

Offline itavaltalainen

  • I live here
  • *****
  • Posts: 2,231
  • Location: South Oxfordshire
  • VCDS and VCP - fault codes, coding, VIM activation
Re: Vag Com - AGU not connecting - what setting??
« Reply #3 on: 20 May 2015, 19:58 »
Which version of VAGCOM or VCDS are you using?
What cable are you using? What port does windows assign the serial port enumerator?
Finally here: 09/2016 Golf VII GTD DSG 17k miles


Gone: 11/2013 Golf VII Variant GT 2.0 TDI pacific blue - 123k miles

DASH SWAPS and KEYS LEARNING for most VWs up to MY2005 even if you don't have the PIN - FAULT CODES - ADAPTATIONS -  Windows via remote fob for Golf 4 and other 2000s VAGs -OXON and the whole country