Author Topic: Search facility not working properly  (Read 1724 times)

Offline Snap

  • GTI forum regular
  • ***
  • Posts: 173
  • Just smile, stop being miserable!! :-)
Search facility not working properly
« on: 22 March 2005, 20:18 »
Keep getting an error message.
'92 1.8 Mk2 Golf, carbed GU... [SOLD]

Offline jv

  • Administrator
  • Serious forum addict
  • *****
  • Posts: 7,226
Re: Search facility not working properly
« Reply #1 on: 23 March 2005, 13:09 »
there was some work done on the database hosting last night that may have caused the issue, it appears to work fine now.

you are always very quick to find the errors snap!
Buy site stuff!
GolfGTI.co.uk - merchandise

Support the forum charity!
Forum Charity

mrwotto

  • Guest
Re: Search facility not working properly
« Reply #2 on: 23 March 2005, 13:17 »
That also explains why the site went down last night around 10:15pm ish

Offline tinman

  • I live here
  • *****
  • Posts: 1,229
Re: Search facility not working properly
« Reply #3 on: 23 March 2005, 16:29 »
does anyone think the site is a bit faster now?

my adsl is so appalling its hard to tell.

mix

  • Guest
Re: Search facility not working properly
« Reply #4 on: 23 March 2005, 16:56 »
seems to be a bit wuicker, but that could be the different connection that i am on. . . :undecided:

Offline Snap

  • GTI forum regular
  • ***
  • Posts: 173
  • Just smile, stop being miserable!! :-)
Re: Search facility not working properly
« Reply #5 on: 23 March 2005, 18:27 »
you are always very quick to find the errors snap!

Sorry fella, on the plus side your doing a great job.  :evil:
'92 1.8 Mk2 Golf, carbed GU... [SOLD]