Author Topic: Forum errors/problems. I have one and didnt have nowhere to post it!  (Read 1724 times)

Offline HasH

  • GTI forum regular
  • ***
  • Posts: 151
I have just been trying to post a listing in the classifieds section, iv tried multiple times using firefox and safari just incase it was a browser error but keep getting the same thing...

this:

Database Error: MySQL server has gone away
File: /home/jv/public_html/Sources/Subs.php
Line: 2945

any ideas?

also it would be good to have a section for this such thing so you can be notified of any problems with the forum.

thankyou

Offline HasH

  • GTI forum regular
  • ***
  • Posts: 151
sussed it. it was something to do with the photos. 8 in total but it would post the listing with them. i had to make the topic, save it. modify it and add one pic, save it, modify it, add another pic, save it and so on and so on lol

http://www.golfgtiforum.co.uk/index.php?topic=138969.0

Offline jv

  • Administrator
  • Serious forum addict
  • *****
  • Posts: 7,230
yeah, as you discovered it doesn't like it when you use lots of img tags in one go, thanks for the post though :)
Buy site stuff!
GolfGTI.co.uk - merchandise

Support the forum charity!
Forum Charity

Offline Ben Lessani

  • I live here
  • *****
  • Posts: 3,873
  • The poor mans MK2 Haynes author
Jv - want me to take a look at the MySQL settings - a quick tweak would solve this an bump up performance too :)

Offline jv

  • Administrator
  • Serious forum addict
  • *****
  • Posts: 7,230
can you send me a pm with what you think needs changing? cheers :)
Buy site stuff!
GolfGTI.co.uk - merchandise

Support the forum charity!
Forum Charity

Offline Rhyso

  • Global Moderator
  • Sir Postalot
  • *****
  • Posts: 26,836
just to add I notice that if you preview a post before posting it comes up with an session timed out error message  :undecided:

anyone else get this?

Offline Shady Pioneer

  • Serious forum addict
  • *
  • Posts: 8,674
  • graphic designer.
just to add I notice that if you preview a post before posting it comes up with an session timed out error message  :undecided:

anyone else get this?

Yup, I get that too.  :undecided:

Offline Rhyso

  • Global Moderator
  • Sir Postalot
  • *****
  • Posts: 26,836
just to add i get it when multi-quoting too  :undecided: