GolfGTIforum.co.uk

General => Site news & bright ideas => Topic started by: ...joe on 05 October 2005, 17:29

Title: little yellow triangle
Post by: ...joe on 05 October 2005, 17:29
any techy people help me out on this.

is it my computer thats bust? after posting etc if i click the 'go' button beside the scroll down menu of boards at the bottom of the page, nothing happens and i get a little yellow triangle in the bottom corner of my window. now i know this means there is an error on the page but is it my compuer doing this or the forum? its getting annoying!!
it was doing it yesterday as well so thats why i'm not sure if its my computer or the forum?

if its my computer then thats fine as i have a new one on its way to me, but wondered if anyone else was getting it.
Title: Re: little yellow triangle
Post by: Agreeable Slick on 05 October 2005, 17:49
you mean the one that sits next to the

"Jump to... " selection box? - if so then mine is working fine, although sometimes my browser does go a bit mad. Tried clearing your cache?
Title: Re: little yellow triangle
Post by: ...joe on 05 October 2005, 17:51
yeah that one, tired clearing my what?! :P how do dat?
Title: Re: little yellow triangle
Post by: Agreeable Slick on 05 October 2005, 17:56
What browser are you using?
Title: Re: little yellow triangle
Post by: ...joe on 05 October 2005, 17:59
f**k knows!! btinternet's one!
Title: Re: little yellow triangle
Post by: Agreeable Slick on 05 October 2005, 18:03
LOL.

Right on that i will presume you are using windows default one. so......

Open Internet Explorer.

From the top menu, click "Tools > Internet Options".

Click the "General" tab.

Under "Temporary Internet Files", click the "Delete Files" button.

Click the "OK" button.

Your cursor will change from a pointer to an hourglass. It may take a couple of minutes for the cache to be completely cleared out.

Once your pointer returns, click "OK".

Attempt to view the web page again.

 :cool: :cool:
Title: Re: little yellow triangle
Post by: ...joe on 05 October 2005, 18:04
cool, just one other thing, if i change to a different board its fine. its if i want to go back to the original one that it doesn't work.
Title: Re: little yellow triangle
Post by: ...joe on 05 October 2005, 18:07
nope still doing it. :(
Title: Re: little yellow triangle
Post by: Agreeable Slick on 05 October 2005, 18:08
Your computer is gay.  :smiley:

Have a nice day. From this you can tell i have no idea.  :smiley:
Title: Re: little yellow triangle
Post by: ...joe on 05 October 2005, 18:10
ha ha your feckin ruuuuubish!!!
Title: Re: little yellow triangle
Post by: Dinky on 05 October 2005, 18:26
^and i even knew how to do that without Slick telling me.. :rolleyes:

Dinx :kiss:
Title: Re: little yellow triangle
Post by: gibby on 06 October 2005, 10:46
At a guess it will probbaly be one of the options in the "Tools", "Internet Option" "Advanced" tab, probably HTTP 1.1 settings, Java or Microsoft VM (JIT compiler) not ticked.  :undecided:

Ask Madone, he works for MS !  :laugh: :laugh:
Title: Re: little yellow triangle
Post by: topher on 06 October 2005, 11:26
is it always the same pages joe ? could be a script in the ad software causing an error for certain ads.
Title: Re: little yellow triangle
Post by: mix on 06 October 2005, 13:26
:huh:

you lost me, and i just sat a comp. programming test....fortran is fun.. :laugh:
Title: Re: little yellow triangle
Post by: ...joe on 06 October 2005, 13:34
nope any board, only on this website. haven't had it on any other occaision. 'tis a mystery to me!
Title: Re: little yellow triangle
Post by: GazB on 08 October 2005, 23:06
Firewall blocking it maybe?
Title: Re: little yellow triangle
Post by: ...joe on 19 October 2005, 23:22
well this is weird?! i now have a new computer and its still doing it? any suggestions anyone?
Title: Re: little yellow triangle
Post by: gibby on 19 October 2005, 23:40
I know where you are meaning joe, but which board are you trying to jump to when you get the error or is it all of them ?  :undecided:
Title: Re: little yellow triangle
Post by: ...joe on 19 October 2005, 23:59
it works when i want to jump to another board but not if i want to go back to the current board. ie: if i posted a reply in 'thread x' in the 'nonsense' section and then want to jump back out to the nonsense board it won't let me. it gets a wee bit irritating having to scroll up to click the button to get out everytime.
Title: Re: little yellow triangle
Post by: ...joe on 20 October 2005, 00:00
oh and its any board, not just one specific.